Nedan följer en kort information om den här platsen.

Länkarna på den här platsen har jag från början gjort för att jag själv snabbt skall kunna hitta information av olika slag när det gäller bordtennis. 

Jag spelar sedan några år själv i veteranserierna i Småland. Ibland träffar jag olika personer som inte alltid så lätt hittar till olika typer av information. Istället för att spara länkarna som egna bokmärken så delar jag därför istället med mig. Eftersom jag har vana vid att jobba med Joomlaplatser så har jag nu flyttat informationen till en Joomlaplats istället för i en enkel länklista som jag började med. Länkarna är ofta allmänna för alla som är intresserade av bordtennis men exemplen har jag förstås ofta valt från serierna i Småland. En komplettering med egna texter pågår till det som från början enbart var länkar.

Om du är intresserad av att lära dig lite om bordtennis och om hur man kan spela så besök gärna artikeln om utbildningsfilmer mm.

Om du använder webbläsaren Google Chrome så kan du när det gäller flertalet sidor automatiskt få en hyfsad översättning till svenska.

Som nostalgi visas ett bildgalleri med några bilder från förr.